MEER DAN EEN WEBSITE?
Jouw website is ons gezamenlijke succes. Op naar meer.

Een website laten maken door Itjoe.nl betekent dat we samen werken aan een perfecte website voor jou. Na het goed overleggen wat je wensen en behoeften zijn, vertaal ik dit naar een perfect webdesign. En op dit resultaat zullen wij beide trots zijn.

Ik zorg ervoor dat je website werkt, bereikbaar is en zo gebruiksvriendelijk mogelijk is. Jij zorgt ervoor dat je website gevuld wordt met jouw organisatie. Dat is de perfecte samenwerking. Het resultaat? Een website waar wij samen trots op mogen zijn.

Jouw website, Mijn project

Een website is meer dan alleen wat pagina’s. Het gaat om een kloppend geheel. Jouw website moet echt passen bij je organisatie. Een bezoeker het gevoel geven van je organisatie.

FANTASTISCHE VORMGEVING

Een design die echt past bij je organisatie. Niet een standaard 12 in een dozijn website. Er wordt echt nagedacht hoe wij je organisatie op de digitale kaart kunnen zetten.

BETER GEVONDEN WORDEN

Je potentiële klanten bereiken. Je website wordt zo ingericht dat zoekmachines de website echt waarderen. Perfect om je klanten te bereiken!

COMPLEET PAKKET

Je krijgt wat past bij jouw organisatie. Je website is pas compleet als je er ook echt iets mee kan! Met genoeg functionaliteiten werkt je website echt voor je organisatie.

Het design van je website gaat verder dan een uniek ontwerp

Een website laten maken bij Itjoe.nl betekent dat ik echt ga luisteren naar je doelstellingen. Voordat ik de website ga bouwen, neem ik eerst contact met je op om samen een doel en de doelstellingen te bespreken of bepalen. Op basis van jouw input en mijn ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld. Samen maken wij een website waar wij trots op mogen zijn.

MIJN AANPAK
Vele ondernemers heb ik geholpen om hun organisaties online te krijgen. Door goed te luisteren naar wat zij willen, heb ik echt een website kunnen bouwen met alle functionaliteiten die zij nodig hadden.
ALTIJD AL VAN WEBSITES GEHOUDEN
Ik heb het altijd al leuk gevonden om met websites bezig te zijn. Steeds heb ik mij zelf een beetje beter gemaakt. Door mijn studie en ervaring kan ik nu echt een website neer zetten voor elke organisatie.
Ik weet zeker dat ik iets voor je kan betekenen. Ik denk graag met je mee hoe wij samen het beste resultaat kunnen halen. Altijd persoonlijk contact. Over een week al online? Vraag vandaag nog vrijblijvend je offerte aan.

DEZE ORGANISATIES HEB IK AL GEHOLPEN

Samen met meerdere ondernemers hebben wij het voor elkaar gekregen om hun website online te krijgen. Wat ben ik daar stiekem erg trots op. Ben jij de volgende?