KRINGLOOPWINKEL LEIDEN

Een kringloopwinkel ouderwets? Natuurlijk niet! Ook Kringloopwinkel Leiden kiest ervoor om online te zijn. Eenvoud en duidelijkheid uitstralen naar de bezoeker, maar zich toch onderscheiden van de rest. Dat is wat Kringloopwinkel Leiden online wilt. En daar heb ik voor gezorgd.

IN EEN NIEUW JASJE

Voordat ik de website voor Kringloopwinkel Leiden ging maken, had ik een belangrijke opdracht meegekregen. De winkel moest er modern uitzien, maar toch gelijk als vertrouwd voelen als een online winkel. Door vooral gebruik te maken van foto’s genomen in de winkel, kon ik dit combineren tot een eenvoudige maar veelzeggende website.

Het is de bedoeling dat iedereen Kringloopwinkel Leiden moet kennen. Ook al ken je het nog niet. Door actief SEO in te zetten, bleef de doelgroep niet alleen in Leiden. Bezoekers uit Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en veel andere plekken uit Nederland bezochten de website. Want ook een kringloopwinkel verkoopt meubels, lampen en veel meer.

…Heel Nederland mag van Kringloopwinkel Leiden weten. Die boodschap kreeg ik mee bij het realiseren van de website.

De Kringloopwinkel Leiden website moest informatief worden, maar ook helpen bij het aanzetten tot een actie. Zo kunnen bezoekers direct een afspraak maken of inzicht krijgen van de huidige ontwikkelingen bij de winkel. Leiden heeft een nieuw stukje antiek op de kaart, en dat niet alleen meer offline.

HET PROJECT
Voor wie?
Paquete Wanddecoratie
Wat?
Webshop
Tags
Website, Webshop, Automatiseren
Website
www.paquete.nl

NIEUWSGIERIG WAT IK VOOR JE KAN DOEN?

Ik weet zeker dat ik iets voor je kan betekenen. Ik denk graag met je mee hoe wij samen het beste resultaat kunnen halen. Altijd persoonlijk contact. Over een week al online? Vraag vandaag nog vrijblijvend je offerte aan.