PAQUETE.NL

Het bestelproces zo gemakkelijk mogelijk maken in de webshop. Dat was mijn doel voor Paquete. De bezoeker kiest eenvoudig de gewenste maat wanddecoratie en upload favoriete foto’s. Wat de koper niet ziet? De geüploade foto’s worden direct drukklaar gemaakt. Hierdoor kan de bestelling al binnen 24 uur bedrukt worden!

Niet zomaar een webshop

Voordat ik de webshop voor Paquete ging maken, had ik één doel. De website moest zo ingericht worden, dat foto’s direct via Photoshop te bewerken waren en vervolgens snel naar de drukker zou kunnen. Door dit proces deels te automatiseren, kunnen bestellingen binnen 24 uur al bij de drukker liggen. Dat zorgt dus voor snellere leveringen en tevreden klanten.

Niet alleen is  het belangrijk dat bestellingen gemakkelijk geplaatst, betaald en afgehandeld kunnen worden. Ook heb ik bij het ontwerpen van de website rekening moeten houden met persoonlijke gegevens van de klant.

…Een webshop is meer dan alleen producten bestellen. De webshop moet zoveel mogelijk werk van de ondernemer automatiseren.

De webshop maakt het namelijk mogelijk om producten te personaliseren met eigen foto’s of teksten. Deze gevoelige persoonlijke data mag natuurlijk niet zomaar gemakkelijk te bereiken zijn. Hier moest ik wat mee. Door de bestanden in een versleutelde Cloud-omgeving te plaatsen, blijven de bestanden in een veilige omgeving.

Zodra de bestelling geplaatst is, blijven de foto’s 30 dagen bewaard. Daarna wordt deze overal verwijderd. Met dit voorbeeld en andere oplossingen, denk bijvoorbeeld aan betalingsverkeer, heb ik ervoor gezorgd dat de webshop aan alle AVG-eisen voldoet.

HET PROJECT
Voor wie?
Paquete Wanddecoratie
Wat?
Webshop
Tags
Website, Webshop, Automatiseren
Website
www.paquete.nl

NIEUWSGIERIG WAT IK VOOR JE KAN DOEN?

Ik weet zeker dat ik iets voor je kan betekenen. Ik denk graag met je mee hoe wij samen het beste resultaat kunnen halen. Altijd persoonlijk contact. Over een week al online? Vraag vandaag nog vrijblijvend je offerte aan.