website ontwerpen

EEN ONTWERP DAT PAST

Een goed ontwerp voor je website is gebaseerd op het doel van je site. Een website heb je niet alleen nodig “omdat het moet”. Je website verkoopt het product of de dienst die je levert.

Eerst samen kijken naar het doel, waar ik daarna aan de slag ga om op een unieke manier jouw onderneming online te krijgen.

HERKENNING

Wat verschilt jouw bedrijf van een ander? Wie is jouw doelgroep? Op welke manier willen wij jouw organisatie online krijgen?

Samen zoeken wij (opnieuw) naar de identiteit van je onderneming. Dan zorg ik ervoor dat je product en/of dienst echt vindbaar wordt.

DE BESTE ERVARING

Naast het ontwerpen van je website, is het belangrijk dat de gebruikerservaring op en top is. De gebruiker moet direct een “wow” effect krijgen en zich verbonden voelen met jouw organisatie.

Ik zorg er voor dat je website die ervaring krijgt dat echt bij je bedrijf past. Zo krijg je een echte website die bij je past.

ONLINE OP ZIJN BEST

Een website is leuk, maar je bereikt niet zomaar de klanten die je wilt hebben. Samen kijken we naar een online strategie om je business echt online te krijgen.

Ik zorg ervoor dat je website online goed vindbaar is en help je met online advertising.

HOSTING

Je website verdiend de beste hosting. Betrouwbaar, snel en veilig.

Niet alleen bied ik onbeperkte hosting, ook krijg je gratis e-mailadressen en een goed SSL-certificaat. Zo ben je compleet om online te gaan.

testimonial-team (Demo)
Pieter
Flexnemers
Marketing Manager

Een ingewikkeld plan, waar juridische zaken nog ingewikkelder waren. Ziggy heeft goed geluisterd naar ons doel en de website écht perfect gemaakt. Onze verwachtingen zijn echt overtroffen. Samen met Ziggy werken wij zelfs nu aan ons volgende website.

testimonial-team (Demo)
Jona
Kringloopwinkel Leiden
Eigenaar

Grote klasse wat Ziggy geleverd heeft. Iedereen hier is vol lof. De Kringloopwinkel staat nu goed op de kaart, er is goed geluisterd naar de wensen en mijn doelen.

testimonial-team (Demo)
JACK BEAR
Marketing Manager

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco

testimonial-team (Demo)
MARCUS FIELDS
Marketing Manager

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco

IETS VOOR JOU? NEEM CONTACT OP

Jouw organisatie kan al sneller online zijn dan je denkt. Weten wat ik voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op, je ontvangt een offerte op basis van jouw beschrijving. En de prijs? Daar komen wij samen wel uit.

Jouw website wordt echt online op de kaart gezet. Een uniek design, je website op maat gemaakt en optimale gebruikerservaring.

Veel webdesigners bouwen je website met eenvoudige, standaard pagina’s. Ik vind dat dat niet bij je organisatie past. Ieder bedrijf is uniek en moet zich onderscheiden van de rest. Een website ontwerp ik dan ook door goed te luisteren naar jou en goed te kijken naar de organisatie. Dan krijg je pas een website die bij je past.

Een website maken is niet gratis. Maar een website hoeft niet duur te zijn. Ik luister naar de wensen en behoeften van jou en baseer daar mijn prijs op. Past dit niet in je budget? Dan stellen wij wat dingen bij, tot wij samen de prijs hebben gevonden waar wij beide blij van worden. Welke optie je ook kiest, je krijgt altijd een website, die echt bij je organisatie past.

Wist je dat je website ook in termijnen betaald kan worden? Ik wil het zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk houden voor iedereen.

Er zijn genoeg online webdesigners die voor jou een website kunnen ontwerpen. Waarom zou je dan toch voor mij kiezen?

Het is belangrijk dat je zelf weet wat voor doel je met je organisatie hebt. Het kan zijn dat je dat nu nog niet zo goed weet. Zullen wij samen even zitten om te kijken hoe we dit kunnen vormgeven? Wij komen er samen vast wel uit. Je website past echt pas bij je organisatie, als het doel van de website duidelijk is.